De werkwijze van Jofele dag

 

Wilt u van de diensten van een Jofele dag gebruik maken? Dan vertellen we u graag hoe de werkwijze van een ‘Jofele dag’ is. U kunt contact met ons opnemen op verschillende manieren. U kunt ons bellen (Agnes 06 30 45 05 97, Kimmy  06 20 97 63 45) of mailen.

 

 

Naar aanleiding van het eerste contact kunnen we een vrijblijvende afspraak maken om nader kennis te maken en om te zien of er een klik is. Het is fijn als u bij dit gesprek een bekende van u uitnodigt. Zo kunt u na de eerste afspraak nog even met diegene overleggen wat er in het kennismakingsgesprek allemaal ter sprake is gekomen.

In dit eerste gesprek kunnen we u rustig vertellen wie wij zijn en wat wij doen, en zo kunnen we u ook goed leren kennen en er achter komen wat uw wensen zijn. Als er van beide kanten een goed gevoel is, kunnen we in een volgend gesprek een overeenkomst tekenen en afspreken wanneer een ‘Jofele dag’ bij u langs komt.

 

Werkgebied

Ons werkgebied is Drenthe en Groningen, want wij wonen zelf in Assen en Witteveen. Maar uitwijken naar de gebieden daaromheen is ook vaak mogelijk.

 

Tarieven

Het tarief van een ‘Jofele dag’ is € 29,- per uur inclusief BTW.

Reiskosten, uitjes en entreekaarten worden apart aan u doorberekend.

 

Agnes Huizing  •  06 30 45 05 97

Kimmy van Zwieten  •  06 20 97 63 45

info@jofeledag.nl

 

Aangesloten bij